- Vi kan kalla det en skiddagbok

onsdag 5 januari 2011

Hemma igen!

Hej alla läsare!

Nu har jag äntligen kommit hem, Adam förhoppningsvis också. Resan gick bra sov från klockan 19 till 05, ett tecken på hur resan varit i övrigt..

Nu inför vi ett betygssystem här på Frigifie. Eftersom vi åker runt en del och testar olika saker tycker jag att det kommer väl till pass. Ni kan ju nämligen få lite tips på vad som behöver testas eller inte testas.

Marcus och Adam är båda män av åsikter som ni kanske märkt. Oftast krävs en viss standard..Men alltså, nedan följer en rad punkter som vi valt att betygsätta.

Parken i Åre(Bräcke): 2 korkar (Adam har beskrivit parken i inlägget nedan)

Partyt i Åre: 4 korkar (Det är riktigt bra party i Åre, men det är vi Stockholmare som gör festen. Localsen är nästintill hatiska mot resten av Sverige och är allmänt dryga och dräggiga. Men håller man säg till rätt ställen slipper man dem för det mesta.)
Nyår i Åre: 4 korkar (Ett väldigt bra alternativ att fira nyår i Åre. Nu var vädret inte direkt hundra och inte en enda raket sköts iväg (?). Men annars var det en utmärkt plats att skåla in det nya året på)
Afterskin: 3 korkar (Många olika ställen finns att välja på, Fjällgården är det ställe vi valt att ta igen oss på efter en dag i backen.
Restauranger: 4 korkar (Det finns ett stort utbud, alla är inte lätta att hitta. Nyårs steken på TT's Bar & Kök var helt enkel underbar. Ett litet ställe med god service, nära till det mesta. Det finns också god kebab, och MAX hamburgare som blev lite mer besökta.. )
Åre i sin helhet: 3 korkar (Om vädret hade varit bättre och om mer snö hade funnits på toppen hade vi gärna gett en 4)


Tack och hej från mig hoppas ni tycker att uppdatering från Åre varit rolig!
Vi är självklart tacksamma av feedback så att vi kan bli ännu bättre =).

Kram/ Er C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blogg listad på Bloggtoppen.se