- Vi kan kalla det en skiddagbok

tisdag 4 januari 2011

The End Of The Fun.

Sitter ensam på tåget hem eftersom Carter av någon genialisk anledning inte ville boka biljett hem direkt och när han sedan skulle göra det så var tåget fullt... 

Tänkte försöka att sammanfatta resan lite nu och till att börja med så har väll inte skidåkningen riktigt levt upp till förväntningarna. Åre i alla ära men väder och vind har inte varit på topp. Dessutom så är jag inget jätte fan av Bräcke parken (det är ju trots allt där den mesta tiden spenderas). Gillar inte upplägget med antingen bara hopp eller bara rails vill ha lite av varje i varje åk. Så mitt råd till parkdesignern skulle vara att bygga 3 slopestyle inspirerade parker med olika svårighetsgrad, istället för att som nu ha en svart och en röd hopp linje och en rail linje. 

Det var det sen ska vår vän Endahl ha lite creed för att han lätt oss komma och bo hos honom. Tack ska du ha! Grymt bra läge och ah fett bra helt enkelt. 

Vad har vi egentligen lyckats åstadkomma den här resan då? svårt att säga känns inte som nått har gått sådär skit bra. Vi har sovit alldeles för lite, ätit för dåligt vilket förmodligen är huvudorsakerna till att skidåkningen inte alltid gått som vi velat. Inga stora krascher men inte samma ladd som vanligt. Visst det är första resan man är ringrostig men ah hade velat få ut lite mer framförallt i parken. Dock så var ju Endahl med oss ute en dag och lyckades ta en hel del fina bilder galet kul att åka när man vet att någon står och fotar, så den dagen var nog den bästa får i alla fall ett stort +. Lite filmning dock inte tillräckligt... får se om det är nått som blir värt att använda till filmen senare.

Vet inte vad mer jag ska säga.... Vi har haft galet kul fast allt inte har varit på topp vilket vi alltid har i och för sig... 

Får se om Carter har nått att säga från sin lur eller när han kommer hem imorgon bitti. 

Vet inte riktigt när nästa resa blir för oss vi håller på och jobbar på det, men det kommer nog bli en del street och stockholms åkning den närmaste tiden framöver. 


xoxo FrigifieAdam Winte Foto: Linus Endahl

Fågel  Foto: Marcus Carter

Marcus Carter&Adam Winte  Foto: Linus Endahl

Marcus Carter  Foto: Linus Endahl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blogg listad på Bloggtoppen.se